top of page

Ervaring van een deelnemer

Erna

Mijn naam is Erna Veltman, wonend in Hengelo (O). Ik werk als orthopedagoog in het Voorgezet Onderwijs. Juni 2021 las ik in een wijkblad een stukje over de training Financiële Vrijheid. Het trok mijn aandacht en werd nieuwsgierig. Ik heb vervolgens contact opgenomen met Udo. Dit was een heel prettig gesprek, ook vanwege de rust die Udo uitstraalde. Hij vertelde dat de training vooral gericht is op overvloed / vrijheid in plaats op tekorten. Dat maakte mij nog enthousiaster.
 

Van september 2021 tot en met maart 2022 heb ik deelgenomen aan de training Financiële Vrijheid.

Ik was vooral nieuwsgierig naar mijn (onbewuste) belemmerende overtuigingen over geld en wat dit zegt over mijn financiële (on)vrijheid.  De maandelijkse bijeenkomsten heb ik als heel prettig, inspirerend en zinvol ervaren. Het was fijn om met de groep te delen waar je tegen aanliep, welke nieuwe inzichten je had opgedaan en om te horen welke overeenkomsten en verschillen er zijn in de beleving over geld.

De opbouw van onderwerpen tijdens de bijeenkomsten voelde als heel logisch. Elke keer werd er weer iets dieper ingegaan op het thema geld, vrijheid en persoonlijke ontwikkeling.
 

De wekelijkse coaching door Udo hield mij scherp en/of bevestigde juist mijn inzichten. Udo kan je op een rustige, ontspannen wijze tot denken zetten, zonder enige veroordeling. Dat werkte voor mij heel prettig. 
 

Door de training heb ik onder andere meer inzicht gekregen in

-             mijn relatie tot geld en waar dit vandaan komt

-             mijn uitgavenpatroon (wat veel rust gaf)

-             de waarden die voor mij belangrijk zijn en wat dit zegt over mijn uitgaven

-             het feit dat je altijd een keuze hebt

Al met een training die ik ten zeerste aanbeveel als je jezelf en je ideeën over geld onder de loep wilt nemen, binnen een veilige, inspirerende en uitdagende leeromgeving.

Training Cursus Financiele Vrijheid
bottom of page