top of page

Udo Zwart

Trainer en coach

“Ik ben opgeleid als chemisch technoloog en ben al heel lang bezig met industriële processen, als engineer en ook als ondernemer.

Rond 2007 wist een vriend me te interesseren voor wat hij financiële onafhankelijkheid noemde. Ik volgde verschillende trainingen, las veel boeken en wist al snel dat ik financieel vrij wilde zijn.

Geld is overal en altijd aanwezig, en bepalend voor hoe we door het leven gaan: wil je dat je leven draait om angst voor gebrek (aan geld) en dingen die je hebben wilt of over wat je echt belangrijk vindt?”

Man met passief inkomen

Lukasz Bastiaansen

Trainer en coach

“Ik ben afgestudeerd in de Farmaceutische Wetenschappen. Na mijn studie ben ik via een omweg in de IT beland. In 2018 kwam het besef dat ik een verkeerde keus had gemaakt in mijn baan. Ik was ongelukkig. Maar ik zag een kans door een deel van mijn huis te verhuren. Dit ging goed. Een paar jaar later stopte ik met werken en was ik financieel vrij. Voor mij was financiële vrijheid noodzaak om nieuwe stappen in mijn leven mogelijk te maken. Daarvoor was kennis en meesterschap van geld noodzakelijk. Nu help ik andere mensen om hun relatie met geld te verbeteren en meer vrijheid in hun leven te ervaren."

 

Persoon die financieel onafhankelijk is

Onze waarden

Golven

1

Genoeg

“genoeg is genoeg”
 

duurzaam; genoeg van deze planeet achterlaten voor onze kinderen

2

Eer jezelf

integriteit: “eer je woord als jezelf”

de ervaring van vrijheid is het resultaat van bewust keuzes maken

3

Verantwoordelijkheid

verantwoordelijkheid: “jouw ervaring is uniek en het resultaat van jouw handelen”

discipline, vakmanschap, trots

Leven in Financiële Vrijheid
en
www.leveninfinancielevrijheid.nl 
zijn merknamen van 

SUMMIT Consulting en Coaching B.V.
Kvk nummer: 55692176

bottom of page